VITAMIN- OCH MINERALANALYS

Mät och korrigera kroppens obalanser

Går du omkring och känner dig i obalans, men kan inte riktigt säga vad det beror på? Då kanske du har näringsbrist – och behöver hjälp att mäta och korrigera kroppens obalanser.

Genom att mäta dina näringsnivåer intracellulärt kan vi ta reda på hur mycket näring som faktiskt finns i dina celler och vad du kunnat tillgodogöra dig i kroppen.
Vid våra mätningar använder vi oss av Bioresonans där resultatet talar om ifall att du har brister eller överskott av vitaminer, mineraler, essentiella fettsyror och tungmetaller.

Vi kan hjälpa dig både med mätning och analys, men även vägleda dig i djungeln av olika tillskott tillsammans med Mineralstationen, om du behöver det.

Hur fungerar mätningen?

Ta gärna en titt på filmen som vi länkar till nedan för att se hur det går till när vi mäter kroppens nivåer av näring. I filmen får du också veta mer om både, mätmetod, teknik och förberedelse.

SE FILMEN HÄR

Gör en Vitamin- och mineralanalys

Pris: 600 kr
Tidsåtgång: ca 30 minuter

Boka via formuläret längre ned på sidan.

Lena Helgstedt

Har nödvändig kunskap i matbaserad näring i synergi för att bistå klienter som önskar förbättra sin hälsa.

Kontakta oss för att boka tid

    Boka och få mer information via kontaktformuläret ovan.

    * Obligatoriska fält. Genom att trycka på ”Sänd-knappen” accepterar jag att Body Shine (Lady Puls AB) kan lagra min kontaktinformation – för att eventuellt kunna kontakta mig via telefon, nyhetsbrev eller e-mail.
    Jag kan alltid kontakta Body Shine för att ta del av hela Body Shine (Lady Puls AB) integritetspolicy, eller för att ta bort min information.