BICOM FRISKVÅRDSBEHANDLING

Detta är vårt friskvårdsprogram och BICOM Bioresonans

Friskvårdsprogrammet bygger på traditionell kinesisk medicin, där målet är att skapa balans i de fem elementen: Trä, Eld, Jord, Metall och Vatten. Du kan komma tillrätta med balanserna med hjälp av BICOM* Friskvårdsbehandling.

*BICOM är en energimedicinsk behandlingsmetod. Genom att skicka frekvensinformation på cellnivå kan balans skapas på ett skonsamt och smärtfritt sätt. Behandlingen upplevs oftast avslappnande och lugnande. Bioresonans är ej en ersättning eller alternativ till den vanliga sjukvården, utan fungerar enbart som ett komplement.

På länken nedan kan du se en kort film om elektromagnetisk cellkommunikation, som förklarar lite mer om hur BICOM Bioresonans fungerar.

se filmen

Friskvårdsprogrammet kan hjälpa dig att minska

 • Trötthet
 • Energibrist
 • Stress
 • Obalanser, lösa upp blockeringar

Friskvårdsprogrammet kan motivera dig till bättre

 • Kost
 • Träning
 • Omtanke om dig själv
KONTAKTA OSS OCH BOKA

BICOM FRISKVÅRD OCH LIVSSTILSCOACHNING

Paket om 5 behandlingar

Behandling 1: Bicom Friskvårdsbehandling nr 1.
Konsultationssamtal med fastställan av var det finns obalanser eller svagheter – samt behandling nr 1 av 5. Behandlingen tar ca 1,5 timma.
Pris: 1200 kr 

Behandling 2-5: Bicom Friskvårdsbehandling nr 2-5.
(Fortsatt personlig och individuell behandling som harmoniserar din kropps obalanser.) Behandlingen tar ca 50 min.
Pris: 750 kr/behandling

KONTAKTA OSS OCH BOKA

ALLERGI / ÖVERKÄNSLIGHET

Har du någon form av allergi eller är känslig mot vissa födoämnen och / eller pollen? Då kan Bioresonans / frekvensterapi vara en lösning för dig.

Nybesök: 1200 kr
Återbesök: 750 kr
Endast allergitest: 750 kr

Behandling mot allergi/överkänslighet kan göras separat eller i kombination med  BICOM* Friskvårdsbehandling.

KONTAKTA OSS OCH BOKA

Mer om  Harmoni & Balans
med bioresonans!

Vill du få bättre hälsa, harmoni och balans i din kropp? Förbli frisk och stärk den självläkande kraften.

Har du någon gång frågat dig hur alla celler kommunicerar med varandra som den mänskliga kroppen utgör?
BICOM-bioresonans arbetar med informationen i cellens kommunikation och hjälper till att ta bort energetiska blockeringar, harmoniserar och balanserar.
Det unika med det här konceptet är att det är ett standardiserat och samtidigt högst individuellt tillvägagångssätt. Bicom registrerar information från kroppen, bearbetar den och skickar sedan tillbaka den i organismen som frekvensinformation via en elektromagnetisk matta. Målet är att jämna ut obalanser, eliminera stress, lösa upp energetiska blockeringar och därmed förbättra energiflödet och cellkommunikationen.

Behandlingen skräddarsys på individnivå.

 

Kontakta oss för att boka tid

  * Obligatoriska fält. Genom att trycka på ”Sänd-knappen” accepterar jag att Body Shine (Lady Puls AB) kan lagra min kontaktinformation – för att eventuellt kunna kontakta mig via telefon, nyhetsbrev eller e-mail.
  Jag kan alltid kontakta Body Shine för att ta del av hela Body Shine (Lady Puls AB) integritetspolicy, eller för att ta bort min information.