RESULTATINRIKTAD
HUD- OCH KROPPSVÅRD

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Body Shine erbjuder högteknologisk utrustning. Vi har skräddarsydda och resultatinriktade behandlingar för att tillgodose varje kunds individuella behov och önskningar. Salongen finns i Haninge söder om Stockholm. En liten personlig salong med lite mer att erbjuda. Här finns det senaste inom avancerad hudvård, allt från Microdermabrasion med diamantslip till avancerad Mesoterapi som passar de flesta hudproblem och Ultraljudsbehandlingar. Din hud behöver omsorg och omvårdnad. Med våra behandlingar kan du förbättra din hudkvalitet och även förebygga samt underhålla.

Bli ditt absolut bästa JAG!

Ansiktsbehandlingar

Klassisk ansiktsbehandling
Djuprengörande klassisk ansiktsbehanding som passar alla. Tar bort döda hudceller och rengör porerna. Efter känns huden återfuktad och fräsch. 

800:- (60 min)

BOKA TID
Herbs2peel B-peel

Naturlig peeling metod för hudföryngring baserad på en blandning av rena örter. Ger huden fantastisk lyster och fräschör, fukt och vitaminer samt jämnar ut din hudton. Passar även den känsligaste då den även lugnar.

900:- (40 min)

BOKA TID
Kemisk Peeling
Eliminerar det yttersta hudlagret på ett kontrollerat sätt samt accelerera cellförnyelsen. Här kan vi behandla allt ifrån en inflammerad akne till en trött hy som behöver nytt liv och lyster. Vi skräddarsyr vilken peel som passar just din hy bäst.

650:- (30 min)

BOKA TID
Microneedling
Med denna behandling görs en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan till det bättre. Små microkanaler bildas där vi slussar in serum. Optimala behandingen för att reducera ärr men passar lika bra för hudföryngrig, förstorade porer och pigmenteringar.
Vi skräddarsyr behandlingen utifrån dina önskemål. 

1995:- (60 min)

BOKA TID

Exklusiva behandlingar med M3

Dubbelhaka - M3

Reducerar fett på området samtidigt som den stramar åt huden och bygger upp kollagen och elastin.  Behandlingen kombinerar olika metoder för att uppnå bästa resultat.

1195:- (50 min)

BOKA TID
Acne Clear - m3

Behandlingen är framtagen för problemhy med acne.  Denna behandlingen dämpar inflammationer, reducerar acne, rengör samtidigt som den återfuktar.

1295:- (60 min)

BOKA TID
Clear - m3

En djuprengörande behandling som är anpassad för fet och oren hud. Med hjälp av den unik metod rengörs huden på djupet och reducerar pormaskar. Huden känns otroligt ren och fräsch.

995:- (50 min)

BOKA TID
Pigment Clear - m3

Solfläckar, melasma, olika pigmentfläckar bleks fint med med denna specialanpassade behandling. Huden får jämnare hudton och får en härlig fräschör.

1495:- (80 min)

BOKA TID
Hudföryngring och Antiage - m3

Med denna exklusiva behandlingen kan man förebygga tidigt åldrande samt reducera befintliga linjer och återbygga åldrad hud på bästa möjliga sätt. Huden känns fyllig, stram och otroligt fräsch efter denna behandling. En lyxig behandling för din hud.

1595:- (80 min)

BOKA TID
Hud booster - m3

När huden är torr åldras den snabbare och får en glåmig ton. Efter en kall vinter eller soliga sommardagar kan denna behandling behövas för alla hudtyper. Även för rökare är denna behandling optimal. Huden känns mjuk, återfuktad och otroligt fräsch med fin hudton.

1595:- (80 min)

BOKA TID
Pigga ögon - m3

Påsar och mörka ringar runt ögonen kan tyda på rubbningar i blod och lymfcirkulationen.   Denna behandling syresätter blodet i området som i sin tur piggar upp området och huden ser omedelbart klar ut och reducerar svullnad

695:- (30 min)

BOKA TID
Acne ärr - M3

Acne ärr, ärr efter skada kan med denna behandling reduceras och bidrar till bättre hud struktur. Genom uppbyggandet av nya hudceller och kollagen blir huden slätare och jämnare struktur. 

1495:- (60 min)

BOKA TID
HANDLYSTER - M3

Händerna utsätt för ständiga yttre påfrestningar som kan påverka dess utseende i form av pigmenteringar, fuktförlust som leder till slapp hud. Denna behandling reducerar pigmenteringar, ökar elasticitet och ger dina händer en otrolig lyster och fräschör.

395:- (30 min)

BOKA TID
ROSACE CARE - m3

Denna behandling reducerar rodnad och drar samman utvidgade kärlen samtidigt som den stärker huden inifrån för ett långvarigt resultat.

1295:- (50 min)

BOKA TID

För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderas att samtliga behandlingar utförs i kur med en serie behandlingar inom bestämt intervall. Tillsammans med terapeuten kan ni lägga upp en skräddarsydd behandlingsplan anpassat efter just dina behov.

Det är viktigt att du följer de rekommendationer du får av din terapeut för hemvård för att uppnå önskat resultat.  

Tider för behandling anpassas efter området som ska behandlas.