RESULTATINRIKTAD
HUD- OCH KROPPSVÅRD

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Body Shine erbjuder högteknologisk utrustning. Vi har skräddarsydda och resultatinriktade behandlingar för att tillgodose varje kunds individuella behov och önskningar. Salongen finns i Haninge söder om Stockholm. En liten personlig salong med lite mer att erbjuda. Här finns det senaste inom avancerad hudvård, allt från Microdermabrasion med diamantslip till avancerad Mesoterapi som passar de flesta hudproblem och Ultraljudsbehandlingar. Din hud behöver omsorg och omvårdnad. Med våra behandlingar kan du förbättra din hudkvalitet och även förebygga samt underhålla.

Bli ditt absolut bästa JAG!

Exklusiva behandlingar med M3

KROPP

Fettreducering/ kroppsskulptering- M3

En komplett fettreducerande behandling som kombinerar väl beprövade och kliniskt bevisade metoder för att skulptera kroppen med den patenterade kombinationen av Infrarött och ultraljud, renar kroppen från slagg via aktivering av kroppens egna reningssystem med hjälp av DermoMassage samt bidra till hud åtstramning med den populära metoden Radiofrekvens. Lår, armar (gäddhäng), rumpa, mage och love handles.

Från 995:- till 1595:- (45-95 min)

BOKA TID
Cellulit & Detox - m3

Känner du dig trött, hängig och svullen är denna behandling ett bra sätt att bli av med allt dåligt vi har i kroppen som gör att kroppen utmattas. Genom att stimulera och aktivera lymfsystemet (kroppens reningssystem) rensar vi kroppen från vätskeansamlingar, slagg och gifter. Detta är den optimala cellulitbehandlingen.

1395:- (60 min)

BOKA TID
Dermo Massage -M3

Behandlingen bidrar till en omedelbar effekt på värkande områden i kroppen med hjälp av ultraljud. Förutom att den reducerar smärta bidrar den till en snabbare läkningsprocess på skada. Smärta i kroppen kan vara en följd av att kroppen har slagg ansamlingar som blockerar en normal och effektiv blodförsörjning som i sin tur bidrar till inflammationer. Med hjälp av ultraljudet rengörs kroppen från dessa skadande ämnen, och läkande blod tillförs. Utmärkt efter vid skador i muskler, leder, och rygg.

695:- (ca 30 min)

BOKA TID

För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderas att samtliga behandlingar utförs i kur med en serie behandlingar inom bestämt intervall. Tillsammans med terapeuten kan ni lägga upp en skräddarsydd behandlingsplan anpassat efter just dina behov.

Det är viktigt att du följer de rekommendationer du får av din terapeut för hemvård för att uppnå önskat resultat.

Tider för behandling anpassas efter området som ska behandlas.