RESULTATINRIKTAD
HUD- OCH KROPPSVÅRD

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Body Shine erbjuder högteknologisk utrustning. Vi har skräddarsydda och resultatinriktade behandlingar för att tillgodose varje kunds individuella behov och önskningar. Salongen finns i Haninge söder om Stockholm. En liten personlig salong med lite mer att erbjuda. Här finns det senaste inom avancerad hudvård, allt från Microdermabrasion med diamantslip till avancerad Mesoterapi som passar de flesta hudproblem och Ultraljudsbehandlingar. Din hud behöver omsorg och omvårdnad. Med våra behandlingar kan du förbättra din hudkvalitet och även förebygga samt underhålla.

Bli ditt absolut bästa JAG!

Exklusiva behandlingar med M3

KROPP

Fettreducering/ kroppsskulptering- M3

En komplett fettreducerande behandling som kombinerar väl beprövade och kliniskt bevisade metoder för att skulptera kroppen med den patenterade kombinationen av Infrarött och ultraljud, renar kroppen från slagg via aktivering av kroppens egna reningssystem med hjälp av DermoMassage samt bidra till hud åtstramning med den populära metoden Radiofrekvens. Lår, armar (gäddhäng), rumpa, mage och love handles.

Från 995:- till 1595:- (45-95 min)

BOKA TID
Cellulit & Detox - m3

Känner du dig trött, hängig och svullen är denna behandling ett bra sätt att bli av med allt dåligt vi har i kroppen som gör att kroppen utmattas. Genom att stimulera och aktivera lymfsystemet (kroppens reningssystem) rensar vi kroppen från vätskeansamlingar, slagg och gifter. Detta är den optimala cellulitbehandlingen.

1395:- (60 min)

BOKA TID
Dermo Massage -M3

Behandlingen bidrar till en omedelbar effekt på värkande områden i kroppen med hjälp av ultraljud. Förutom att den reducerar smärta bidrar den till en snabbare läkningsprocess på skada. Smärta i kroppen kan vara en följd av att kroppen har slagg ansamlingar som blockerar en normal och effektiv blodförsörjning som i sin tur bidrar till inflammationer. Med hjälp av ultraljudet rengörs kroppen från dessa skadande ämnen, och läkande blod tillförs. Utmärkt efter vid skador i muskler, leder, och rygg.

695:- (ca 30 min)

BOKA TID
Dubbelhaka - M3

Reducerar fett på området samtidigt som den stramar åt huden och bygger upp kollagen och elastin.  Behandlingen kombinerar olika metoder för att uppnå bästa resultat.

1195:- (50 min)

BOKA TID
Acne Clear - m3

Behandlingen är framtagen för problemhy med acne.  Denna behandlingen dämpar inflammationer, reducerar acne, rengör samtidigt som den återfuktar.

1295:- (60 min)

BOKA TID
Clear - m3

En djuprengörande behandling som är anpassad för fet och oren hud. Med hjälp av den unik metod rengörs huden på djupet och reducerar pormaskar. Huden känns otroligt ren och fräsch.

995:- (50 min)

BOKA TID
Pigment Clear - m3

Solfläckar, melasma, olika pigmentfläckar bleks fint med med denna specialanpassade behandling. Huden får jämnare hudton och får en härlig fräschör.

1495:- (80 min)

BOKA TID
Hudföryngring och Antiage - m3

Med denna exklusiva behandlingen kan man förebygga tidigt åldrande samt reducera befintliga linjer och återbygga åldrad hud på bästa möjliga sätt. Huden känns fyllig, stram och otroligt fräsch efter denna behandling. En lyxig behandling för din hud.

1595:- (80 min)

BOKA TID
Hud booster - m3

När huden är torr åldras den snabbare och får en glåmig ton. Efter en kall vinter eller soliga sommardagar kan denna behandling behövas för alla hudtyper. Även för rökare är denna behandling optimal. Huden känns mjuk, återfuktad och otroligt fräsch med fin hudton.

1595:- (80 min)

BOKA TID
Pigga ögon - m3

Påsar och mörka ringar runt ögonen kan tyda på rubbningar i blod och lymfcirkulationen.   Denna behandling syresätter blodet i området som i sin tur piggar upp området och huden ser omedelbart klar ut och reducerar svullnad

695:- (30 min)

BOKA TID
Acne ärr - M3

Acne ärr, ärr efter skada kan med denna behandling reduceras och bidrar till bättre hud struktur. Genom uppbyggandet av nya hudceller och kollagen blir huden slätare och jämnare struktur. 

1495:- (60 min)

BOKA TID
HANDLYSTER - M3

Händerna utsätt för ständiga yttre påfrestningar som kan påverka dess utseende i form av pigmenteringar, fuktförlust som leder till slapp hud. Denna behandling reducerar pigmenteringar, ökar elasticitet och ger dina händer en otrolig lyster och fräschör.

395:- (30 min)

BOKA TID
ROSACE CARE - m3

Denna behandling reducerar rodnad och drar samman utvidgade kärlen samtidigt som den stärker huden inifrån för ett långvarigt resultat.

1295:- (50 min)

BOKA TID